POPUSTI V NAŠI TRGOVINI SE OBRAČUNAJO AVTOMATSKO OB ZAKLJUČKU NAKUPA --- 5% ZA NAKUP NAD 50 EUR, 10% ZA NAKUP NAD 100 EUR, 15% ZA NAKUP NAD 200 EUR IN 20% ZA NAD 300 EUR. BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 60EUR!

B2B VELEPRODAJA

Ste se naveličali prodajati ceneno blago, ki ga izdelujejo otroci, ki za plačilo prejmejo peščico drobiža? Ki je poln strupenih spojin in izdelan pod okriljem dvomljivih okoljskih standardov? Ali pa so tega naveličani vaši kupci?  Imamo rešitev.

Smo generalni zastopnik za streetwear znamke De puta madre in DPM GOLD za področje Slovenije in Slovaške.

100% made in Italy, 100% EU standardi s certifikatom avtentičnosti blaga. Moška, ženska in otroška streetwear oblačila. Majice s kratkimi rokavi, majice brez rokavov (tanktops), puloverji s kapuco (hoodies), jakne, hlače, trenirke, kratke hlače, spodnje perilo. Vrhunska kvaliteta evropskega porekla. Ponudimo vam lahko atraktivne cene, customer support, opremo (DPM GOLD nalepke, lutke, reklamni material ipd.) in ažurno dobavo blaga.

Vas zanima sodelovanje? Pošljite nam povpraševanje na info@moskiinpol.si ali pa nas pokličite na 069965903.

Registracija in naročila za veleprodajo se do preklica vršijo na portalu https://dpm69.fashion123.de/(S(cewwfnimnqv01wqi4jkon1t3))/app/rAnmeldung.aspx