POPUSTI V NAŠI TRGOVINI SE OBRAČUNAJO AVTOMATSKO OB ZAKLJUČKU NAKUPA --- 5% ZA NAKUP NAD 50 EUR, 10% ZA NAKUP NAD 100 EUR, 15% ZA NAKUP NAD 200 EUR IN 20% ZA NAD 300 EUR. BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 80 EUR!

Kdaj bo prišel moj paket

Pravilnik o pošiljkah

Dostava, stroški dostave in dobavni rok

Potrudili se bomo, da vam kupljena oblačila pošljemo že naslednji delovni dan od prejema naročila, vsekakor pa najkasneje v 3 do 8 delovnih dneh od naročila. V kolikor izdelkov ni na zalogi v Sloveniji, je normalen čas dobave 5 do 8 delovnih dni.

Prodaja in dostava blaga je trenutno možna samo v Sloveniji in Hrvaški. Po dogovoru lahko blago dostavimo tudi  drugam v tujino.
Dostavo naročenega blaga opravlja Pošta Slovenije.

Stroški dostave znašajo: 4.5 EUR v primeru plačila s kreditno kartico ali preko sistema PayPal in 5.5 EUR pri plačilu po povzetju, vse navedeno pri pošiljanju po Sloveniji in 8,00 EUR do 8.5 EUR pri pošiljanju v Hrvaško.

Prodajalec ne odpremi kupcu naročila, pri katerem je kupec izbral napačno poštnino (primer: plačilo blaga po povzetju z izbrano poštnino za v naprej plačano blago). Kupec ima možnost razliko poštnine doplačati, oziroma znesek nakupa nakazati neposredno prodajalcu, da se mu takšno naročilo odpremi.

Prodajalec ne odpremi kupcu naročila, pri katerem je kupec izbral osebni prevzem naročila na naslovu prodajalca. Kupec ima možnost poštnino doplačati po povzetju, oziroma znesek poštnine nakazati neposredno prodajalcu, da se mu takšno naročilo odpremi.

Vračilo poškodovanih pošiljk

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani, zapakirani v škatlo za dostavo. Kupec je dolžan ob prevzemu pošiljko pregledati. V primeru, da je paket fizično poškodovan ali kaže znake odprtja, mora kupec paket reklamirati pri Pošti Slovenije.